Zakelijk
Consumenten
Zakelijk / Naar Consumenten
Consumenten / Naar Zakelijk
nl

Integratie & Partners

Het implementeren van in3 kan op elk gewenste manier en is voor iedere webwinkel mogelijk. Wij beschikken over een eigen API, verschillende plug-ins en werken samen met diverse payment service providers. Staat je koppelmethode er niet tussen? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Plug -ins

Magento
WooCommerce
PrentaShop
Lightspeed
NopCommerce
CCV Shop
API
Shoptrader
Opencart
CS.Cart

Payment Service Providers

Partners

Laten we samen groeien!

Laten we samen groeien!

Jullie bouwen de webshops en platformen. Wij laten consumenten in 3 keer betalen zonder rente. Hiermee realiseren we meer omzet voor webwinkels. Samen kunnen we deze organisaties beter helpen!

Welk partnerprogramma past het best bij jou?

Integratie Partner Programma

Het Integratie Partner Programma is geschikt voor bedrijven die een koppeling willen bouwen tussen hun eigen technologie en onze betaaloplossing. Laat je klanten hiermee probleemloos in 3 termijnen betalen zonder rente.

Service Partner Programma

Bouw of beheer je webshops en geef je regelmatig advies aan e-commerce bedrijven? Dan is het Service Partner Programma iets voor jou! Samen optimaliseren we de betaalmix en creëren we meer conversie voor jouw klanten.

Reseller Partner Programma

Verwijs klanten door naar in3 en verdien automatisch geld! Word beloond voor het aanbrengen van nieuwe klanten. Je kunt precies zien wat de vergoeding is die je van ons ontvangt. Hoe meer webshops je aanbrengt, hoe meer je gaat verdienen.

Partner worden?

Bedrijfsnaam
Website url
Partnerprogramma
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Toelichting