Zakelijk
Consumenten
Zakelijk / Naar Consumenten
Consumenten / Naar Zakelijk
nl

Capayable: Vragen en Antwoorden

19 juli 2019  |  Learnings
Capayable: Vragen en Antwoorden

Sinds September 2018 staat Capayable BV bekend als in3. Waarbij de focus ligt op de gelijknamige betaalmethode die kosteloos gespreid betalen in 3 termijnen mogelijk maakt. Voor achteraf betalen accepteert Capayable geen nieuwe webwinkels meer, maar het kan zijn dat je als klant nog een factuur krijgt van Capayable. Mocht je hierover vragen hebben dan kun je contact opnemen via klantenservice@capayable.com of via het telefoonnummer 088-3993300. 


Klik hier om in te loggen in Dossier Online (zakelijk)

Heb je een vraag over de facturatie?

Waarom heb ik nog geen factuur ontvangen?
1. De bestelling is nog niet verzonden door de webwinkel. Je ontvangt de factuur pas wanneer de webwinkel je bestelling heeft verzonden;
2. De factuur is in je spambox terecht gekomen. Om dit een volgende keer te voorkomen adviseren wij om onze e-mails te markeren als vertrouwd.
3. Het is mogelijk dat er een typefout in je e-mailadres staat. Daarom is de factuur niet aangekomen. Neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom ontvang ik een factuur als ik mijn bestelling nog niet heb ontvangen?
Capayable krijgt een bericht van de webwinkel wanneer de factuur verzonden mag worden. Het is mogelijk dat de bestelling dan nog onderweg is. Voor meer vragen over de status van de levering, kun je het beste contact opnemen met de webwinkel.

Ik heb mijn bestelling deels retour verzonden en heb nog geen nieuw overzicht en/of factuur ontvangen, wat nu?
Je krijgt automatisch een nieuw overzicht zodra de winkel de retour aan ons heeft doorgegeven. Je kunt altijd navraag doen bij de webwinkel de retour daadwerkelijk is verwerkt.

Heb je een vraag over herinneringen?

Waarom krijg ik een herinnering als ik al betaald heb?
1. Het verwerken van jouw betaling en het sturen van de betaalherinnering hebben elkaar gekruist. Het kan dus zijn dat je bijvoorbeeld gisteren een betaling hebt gedaan, maar dat deze nog niet is verwerkt bij ons. Je kunt in dit geval de betaalherinnering beschouwen als niet verzonden;
2. Als je je betaling niet hebt voldaan via de iDEAL-link is het mogelijk dat je een afwijkend betaalkenmerk hebt gebruikt. Je kan dan de betaalgegevens mailen naar: klantenservice@capayable.com dan gaan zij jouw betaling traceren.
3. Je hebt de betaling handmatig overgemaakt naar een ander rekeningnummer dan: NL42INGB 0006 528 043 t.n.v. Stichting Beheer Ontvangsten Capayable.

Ik heb (een deel van) mijn bestelling retour gezonden maar ontvang alsnog een herinnering, hoe kan dat?
Het kan zijn dat je retournering nog niet verwerkt is bij ons of de webwinkel op het moment dat we je een herinnering sturen. Als je al wel een retourbevestiging hebt gehad vanuit de webwinkel adviseren we je om contact op te nemen met onze klantenservice via klantenservice@capayable.com.

Heb je een vraag over de retournering van je bestelling?

Ik heb (een deel van) mijn bestelling retour gezonden, maar ontvang alsnog een herinnering, hoe kan dat?
Het kan zijn dat je retour gezonden producten nog niet verwerkt zijn bij de webwinkel op het moment dat wij een betaalherinnering sturen. Als de retour is verwerkt, stuurt de webwinkel hiervan een bevestiging. Als je niet alles retour hebt gestuurd krijg je van Capayable een e-mail met hierin het aangepaste bedrag. Let er wel op dat je altijd binnen de aangegeven termijn je betaling voldoet.

Ik heb mijn bestelling deels retour verzonden en heb nog geen nieuw overzicht en/of factuur ontvangen, wat nu?
Je ontvangt automatisch een nieuw overzicht zodra de winkel de retour aan ons heeft doorgegeven. Je kunt altijd navraag doen bij de webwinkel of de retour daadwerkelijk is verwerkt.

Wil je een betalingsregeling treffen?

Kan ik een betalingsregeling treffen met Capayable?
Nee, is dit niet mogelijk bij Capayable. Je dient het bedrag te betalen voor de gestelde datum.

Ik heb gekozen voor achteraf betalen maar zou graag gespreid willen betalen, kan dat?
Nee, het is niet mogelijk om dan alsnog voor in3 te kiezen. Wanneer je hebt gekozen voor Capayable - Achteraf Betalen is het daarna niet meer mogelijk om dit wijzigen.

Heb je een vraag over een betaling? 

Hoe kan ik betalen aan Capayable?
Je kunt bij Capayable veilig, snel en eenvoudig betalen door middel van een iDEAL-link die verstuurd is per e-mail. Als je het factuurbedrag liever wil betalen via bankoverboeking dan kan dit natuurlijk ook.

Rekeningnummer:         NL42 INGB 0006 5280 43 (BIC INGBNL2A).
Tenaamstelling:             Stichting Beheer ontvangsten Capayable.
Betalingskenmerk:        uw factuurnummer.

Ik ben mijn betaaloverzicht verloren, hoe kan ik een nieuw overzicht krijgen?
Je kunt altijd een e-mail sturen naar de klantenservice van Capayable om een nieuw betaaloverzicht te vragen. Wij sturen je dan een nieuw overzicht zodat je de betaling kan voldoen.

Heb je een vraag over het annuleren van een product?

Ik heb gekozen voor Achteraf Betalen en mijn bestelling is geannuleerd of geretourneerd, wat nu?
In het geval van een annulering zal de vordering komen te vervallen. In het geval van een deelretournering zullen wij het factuurbedrag aanpassen en je hiervan op de hoogte stellen per mail. 

Ik heb mijn bestelling geannuleerd maar toch een factuur en/of herinnering ontvangen, wat nu?
Het kan zijn dat dit nog verwerkt moet worden bij de webwinkel. Heb jij zelf het idee dat de bestelling al een tijd geleden is geannuleerd? Neem dan voor de zekerheid even contact op met de webwinkel of alles goed is gegaan. Capayable voorziet dan in de verdere afhandeling van de factuur.

Heb je een vraag aan een webwinkel?

Ik heb een vraag of een klacht over het product en/of levering.
Bij Capayable gaan we echter alleen over de betaling van uw product. Heb je een vraag of een klacht over het product en/of levering dan kun je terecht bij de klantenservice van de webwinkel zelf.

Klik hier voor de gebruiksvoorwaarden van Capayable achteraf betalen.