Zakelijk
Consumenten
Zakelijk / Naar Consumenten
Consumenten / Naar Zakelijk
nl

MultiSafePay en in3 starten partnership

13 november 2020  | 
MultiSafePay en in3 starten partnership

In3 en MultiSafePay slaan de handen in een. Hierdoor hebben webwinkels van MultiSafePay direct toegang om de betaaloplossing van in3 aan te bieden. Dankzij het partnership bouwt in3 haar marktpositie in Nederland verder uit op het gebied van gespreid betalen. MultiSafePay verzorgt de koppeling tussen de webshop en in3. Raven.nl, BTO.eu en WoodWatch hebben de primeur met de allereerste koppeling.

Vanaf het begin van de Nederlandse e-commerce revolutie in 1999 heeft MultiSafepay als een van de voornaamste pioniers voor betalingen van eerste online bedrijven gezorgd. Een groep bevlogen IT-ers vormde de basis van waaruit de MultiSafepay technologie is ontstaan. Eenvoud, transparantie en service zijn tot op de dag van vandaag de kernwaarden waarop MultiSafepay is gebouwd.

Met technologische innovaties en betaaloplossingen brengt MultiSafepay smart payment services naar de e-commerce branche. Klanten zijn het primaire focuspunt van het bedrijf. Zowel gevestigde bedrijven als beginnende webshops binnen Europa vertrouwen op de technologie, waarbij veel start-ups uitgroeien tot succesvolle online ondernemingen. MultiSafepay gelooft sterk in partnerships en investeren veel tijd in de relatie met klanten waarin zij ontzorgen op het gebied van online betalingen.

Met in3 betalen klanten in 3 gelijke delen; op de afrekenpagina kiest de klant voor betalen met in3 en wordt de eerste termijn direct via iDeal afgerond. Na een geslaagde betaling kan de bestelling verzonden worden. Voor de tweede en derde termijn stuurt in3 een overzichtelijk betaalschema. Door klanten een gratis gespreid betaaloplossing te bieden, wordt de koopkracht van de klant direct verhoogd. Dit verlaagt de koopdrempel en zorgt voor aanzienlijk meer aankopen.

Op dit moment is MultiSafepay in combinatie met in3 makkelijk als full-service integratie te gebruiken via een directe API-koppeling, PrestaShop 1.6, PrestaShop 1.7, Magento 1, Magento 2, Lightspeed, X-Cart, WooCommerce, OpenCart, CS-Cart, ZenCart, Shopware 5 en binnenkort ook Shopware 6.

in3 trekt twijfelende bezoekers over de streep

Door klanten in drie gelijke delen te betalen gaat men eerder over tot een aankoop. Tegelijkertijd checkt in3 binnen 1 seconde de kredietwaardigheid van de consument. Zo worden consumenten behoedt voor een onverantwoorde uitgaven. Door klanten de optie te bieden om in delen te betalen wordt de koopdrempel weggenomen. Dit zorgt voor meer conversie én een stijging van het gemiddelde bestelbedrag van de webshop.

In3 garandeert de uitbetaling naar de webshop toe, ongeacht of een klant wel of niet heeft betaald. Per succesvolle transactie wordt er hiervoor een fee gerekend aan de webshophouder. Consumenten beoordelen het bedrijf gemiddeld met 9,5/10. (bron: Kiyoh.nl).

Ook in3 in je webshop? Neem contact op met sales@payin3.nl of zet de koppeling aan binnen je eigen webshopomgeving.