Zakelijk
Consumenten
Zakelijk / Naar Consumenten
Consumenten / Naar Zakelijk
nl

Capayable focust vanwege snelle groei volledig op in3, stopt met achteraf betalen.

02 april 2020  |  Nieuws
Capayable focust vanwege snelle groei volledig op in3, stopt met achteraf betalen.

In 2013 is Capayable gestart als achteraf betaaloplossing voor webshops. Vanuit de behoefte uit de markt om hoge bestelbedragen te accepteren is daar in 2016 een gespreid betaaloplossing bijgekomen die nu bekend is onder de naam in3. Met in3 kunnen (online) shoppers in 3 gelijke delen betalen. Het acceptatieproces gebeurt in een split-second en de klant betaalt geen rente en wordt niet BKR-geregistreerd.

’Met in3 hebben we echt iets unieks op de markt weten te brengen’ zegt CEO Patrick van de Graaf. ‘Door de overweldigend positieve reacties, van zowel online retailers als consumenten, hebben we de strategische keuze genomen om ons volledig te focussen op in3’.

De betaaloptie in3 verlaagt de koopdrempel voor de consumenten en geeft ze meer financiële ruimte. Eén keer € 900,00 betalen of in 3 gelijke delen € 300,00 is heel anders. Zo kunnen consumenten de aankoop die ze echt willen of helpt in3 als het financieel even niet uitkomt. Momenteel is in3 door consumenten beoordeeld als een van klantvriendelijkste (9,4/10) betaalmethode in de markt. ‘Doordat we de koopdrempel weg nemen merken we een sterke conversiestijging bij onze klanten’ aldus Patrick van de Graaf. In3 dekt alle risico’s af voor de webshophouder en betaalt 100% gegarandeerd uit.

Door de snelle groei en ontwikkeling heeft in3 een korte tijd ruim 1.000 Nederlandse webshops aangesloten; waaronder grote namen zoals: Kijkshop, Dekbed-Discounter en Emma-matras.nl. Medio 2020 zal in3 toegankelijk zijn voor de fysieke winkel. Consumenten kunnen dan via een APP in 3 delen betalen.

Met de snel veranderende ontwikkelingen van de e-commercebranche kiest Capayable voor focus. Daarom stopt per 1 mei 2020 de achteraf betaaldienst. Om de huidige klanten te voorzien van een achteraf betaaloplossing is Capayable een partnership gestart met Billink. De actieve klanten op achteraf betalen worden door Billink de mogelijkheid geboden om achteraf betalen aan te blijven bieden in de webshop.