Zakelijk
Consumenten
Zakelijk / Naar Consumenten
Consumenten / Naar Zakelijk
nl

Televisie op afbetaling kopen

Grote uitgaven komen niet altijd goed uit, een grote TV daarentegen wel! Bij in3 snappen we dat je het liefst zo snel mogelijk die mooie 55” OLED TV aan de muur wil hebben. We bieden dan ook een service aan waardoor je de televisie kan afbetalen in 3 termijnen tegen 0% rente en zonder BKR-registraties. Zo is de nieuwe tv geen aanslag op jouw bankrekening en ben jij weer een stapje dichter bij die eigen thuisbioscoop.

Jouw nieuwe tv koop je in3 termijnen bij:

Retourneren van een tv op afbetaling

Retourneren van een tv op afbetaling

Ook als je een televisie koopt op afbetaling heb je recht om deze te retourneren. Bekijk dus per winkel wat de retourvoorwaarden zijn zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Zodra de webwinkel bevestigd dat de televisie retour gekomen is, zullen wij per direct de lopende termijnen stop zetten. Vervolgens krijg je, afhankelijk van de waarde van de retournering, de eerder betaalde termijnen binnen maximaal 5 werkdagen terug van ons. Zo koop je een televisie in termijnen zonder problemen.

We hebben nog veel meer dan televisies! Webshops met in3

Veelgestelde vragen

  • Hoe werkt gespreid betalen met in3?
  • Wanneer je in het betaaloverzicht van de webwinkel in3 kiest doen wij een supersnelle gegevenscontrole. Je weet binnen een seconde of je wel of niet geaccepteerd wordt voor het gekozen bedrag. In het geval van een goedkeuring krijg je het iDeal betaalscherm te zien waar je de eerste termijn direct kan betalen. Na succesvolle betaling van de eerste termijn wordt het product volgens afspraak met de webwinkel verstuurd naar jouw leveradres. 

    Termijn twee en drie volgen na 30 en 60 dagen. We sturen twee herinneringen per termijn via SMS en e-mail. Bij uitblijven van betaling sturen we ook nog één brief per post.

  • Wat doe ik als ik afgekeurd word?
  • Wanneer je een foutmelding te zien krijgt kun je hebt beste direct telefonisch of per whatsapp contact opnemen met onze klantenservice via 088 399 3333. In sommige gevallen kunnen we je nog handmatig goedkeuren! Mocht dat niet het geval zijn dan kunnen we je altijd meer inzicht geven in de afkeuring. 

  • Zitten er risico's aan het gebruik van in3?
  • Nee, geen kleine lettertjes of addertjes onder het gras. Je betaalt de volledige factuur binnen 60 dagen in drie gelijke, kosteloze termijnen zonder BKR registratie.