Zakelijk
Consumenten
Zakelijk / Naar Consumenten
Consumenten / Naar Zakelijk
nl

Scooter kopen in termijnen zonder rente

Op zoek naar een snelle manier om naar je bestemming toe te gaan? Misschien is een scooter wel de oplossing! Wij van in3 begrijpen dat je niet zomaar het geld klaar hebt liggen voor een scooter. Daarom bieden wij een service waarmee je een scooter op afbetaling kan kopen in 3 termijnen zonder rente of BKR-registratie. Zo kun je de betaling van je nieuwe scooter verdelen over 3 termijnen maar wel gelijk genieten van je nieuwe aankoop. 

Een scooter koop je op afbetaling bij:

Retourneren van een scooter op afbetaling

Retourneren van een scooter op afbetaling

Kijk per winkel wat de voorwaarden zijn voor het retour sturen van een scooter. De webwinkel bepaalt namelijk hoe jouw retourrecht er uit ziet. Wanneer de webwinkel de retour gekomen scooter bevestigd heeft zullen eventuele openstaande termijnen komen te vervallen. De eerder betaalde termijnen krijg je vervolgens binnen maximaal 5 werkdagen terug betaald. Zo koop je een scooter in termijnen zonder problemen. 

Méér nodig dan een scooter? Webwinkels met in3

Veelgestelde vragen

  • Hoe werkt gespreid betalen met in3?
  • Wanneer je in het betaaloverzicht van de webwinkel in3 kiest doen wij een supersnelle gegevenscontrole. Je weet binnen een seconde of je wel of niet geaccepteerd wordt voor het gekozen bedrag. In het geval van een goedkeuring krijg je het iDeal betaalscherm te zien waar je de eerste termijn direct kan betalen. Na succesvolle betaling van de eerste termijn wordt het product volgens afspraak met de webwinkel verstuurd naar jouw leveradres. 

    Termijn twee en drie volgen na 30 en 60 dagen. We sturen twee herinneringen per termijn via SMS en e-mail. Bij uitblijven van betaling sturen we ook nog één brief per post.

  • Wat doe ik als ik afgekeurd word?
  • Wanneer je een foutmelding te zien krijgt kun je hebt beste direct telefonisch of per whatsapp contact opnemen met onze klantenservice via 088 399 3333. In sommige gevallen kunnen we je nog handmatig goedkeuren! Mocht dat niet het geval zijn dan kunnen we je altijd meer inzicht geven in de afkeuring. 

  • Zitten er risico's aan het gebruik van in3?
  • Nee, geen kleine lettertjes of addertjes onder het gras. Je betaalt de volledige factuur binnen 60 dagen in drie gelijke, kosteloze termijnen zonder BKR registratie.