Zakelijk
Consumenten
Zakelijk / Naar Consumenten
Consumenten / Naar Zakelijk
nl
Schoolboeken in termijnen betalen zonder rente

Schoolboeken in termijnen betalen zonder rente

Gemakkelijk gespreid betalen van schoolboeken en andere schoolgerelateerde zaken!

De rekening van de studieboeken van uw zoon(s) of dochter(s) komt altijd ongelegen. Net na de vakantie en net na allerlei andere onkosten, zoals die nieuwe fiets, schoolagenda en alle andere schoolspullen. in3 geeft u extra financiële ruimte om de studiekosten van uw kind(eren) te voldoen in drie gelijke betalingen.

Jaarlijks maken duizenden ouders gebruik van in3. De een gebruikt in3 alleen voor de betaling van studieboeken en de ander gebruikt in3 ook voor de aanschaf van school gerelateerde zaken, bijvoorbeeld een laptop of fiets. Het kan allemaal zónder extra kosten!

Met in3 geeft betaal je schoolboeken bij MBOWebshop.nl gemakkelijk in 3 termijnen. Het eerste termijn voldoe je direct met iDeal, voor de tweede en derde betaling ontvang je een handige e-mail met betaallink.

Veelgestelde vragen

  • Hoe werkt gespreid betalen met in3?
  • Wanneer je in het betaaloverzicht van de webwinkel in3 kiest doen wij een supersnelle gegevenscontrole. Je weet binnen een seconde of je wel of niet geaccepteerd wordt voor het gekozen bedrag. In het geval van een goedkeuring krijg je het iDeal betaalscherm te zien waar je de eerste termijn direct kan betalen. Na succesvolle betaling van de eerste termijn wordt het product volgens afspraak met de webwinkel verstuurd naar jouw leveradres. 

    Termijn twee en drie volgen na 30 en 60 dagen. We sturen twee herinneringen per termijn via SMS en e-mail. Bij uitblijven van betaling sturen we ook nog één brief per post.

  • Wat doe ik als ik afgekeurd word?
  • Wanneer je een foutmelding te zien krijgt kun je hebt beste direct telefonisch of per whatsapp contact opnemen met onze klantenservice via 088 399 3333. In sommige gevallen kunnen we je nog handmatig goedkeuren! Mocht dat niet het geval zijn dan kunnen we je altijd meer inzicht geven in de afkeuring. 

  • Zitten er risico's aan het gebruik van in3?
  • Nee, geen kleine lettertjes of addertjes onder het gras. Je betaalt de volledige factuur binnen 60 dagen in drie gelijke, kosteloze termijnen zonder BKR registratie.