Zakelijk
Consumenten
Zakelijk / Naar Consumenten
Consumenten / Naar Zakelijk
nl

Nieuwe techniek van in3 live bij PAY. boordevol nieuwe features

Als eerste Payment Service Provider biedt PAY. het nieuwe betaalplatform van in3 aan. Het nieuwe platform zit boordevol nieuwe opties en mogelijkheden voor consumenten en (web)winkels. Zo geeft het consumenten de gelegenheid om real-time de status van een order te volgen, kunnen consumenten - via de app - in-store betalen met de unifed QR-code van PAY. en hebben (web)winkels toegang tot het in3 Merchant Portal. Het nieuwe platform is tevens klaar voor de internationale expansie! De switch op het nieuwe platform gebeurt volledig automatisch en de klanten van PAY. hoeven hier geen aanpassing voor te doen.

In-store in3 betalingen ontvangen

In-store in3 betalingen ontvangen

Vanaf nu is er ook de mogelijkheid om klanten in de winkel te laten betalen met in3! Door de unifed QR van PAY. te integreren in het kassasysteem wordt het mogelijk om klanten in 3 gelijke delen te laten betalen in de fysieke winkel. De QR-code wordt gegenereerd door het kassasysteem en de klant scant via de in3 app de QR-code. Doordat consumenten direct inzicht krijgen in de bestedingslimiet via de in3 app, vindt er geen afkeuring plaats bij het afrekenen op locatie. Na het scannen van de code heeft de consument toegang tot de betaalmogelijkheid van in3. Via de telefoon betaalt de consument het eerste deel met iDEAL en zowel de consument als de merchant ontvangt direct hierna een bevestiging dat de betaling is geslaagd. De producten kunnen nu meegegeven worden aan de klant en in3 zorgt er samen met PAY. voor dat de webwinkel wordt uitbetaald.

Met het aanbieden van in3 in de fysieke winkel wordt de aankoopkans vergroot. Zo worden ook de klanten bereikt die geïnteresseerd zijn in een product, maar nog niet klaar zijn voor één volledige directe betaling.

In3 app voor consumenten

In3 app voor consumenten

Binnen de app hebben consumenten real-time inzicht in het bestedingsbedrag dat vanuit in3 beschikbaar wordt gesteld. Hierdoor weet de consument precies voor welk bedrag in 3 gelijke delen betaald kan worden. De app geeft inzicht in alle openstaande orders en toekomstige betalingen die ze nog moeten betalen.

Voor webwinkels biedt de in3 app extra marketingmogelijkheden. De beheerder van de (web)shop kan via de in3 Merchant Portal de webshop toevoegen. Binnen de zoekfunctie van de app en de website wordt de webshop dan weergegeven. Zo komt de (web)winkel direct in de spotlight onder duizenden app gebruikers en websitebezoekers.

Merchant Portal van in3

Merchant Portal van in3

Met het Merchant Portal van in3 wordt er toegang gegeven tot alle aanvragen die bij de betaaldienst gedaan worden. Zo ziet de merchant bijvoorbeeld direct of een consument wel of niet geaccepteerd is door de betaaloptie inclusief een toelichting. Het kan namelijk zo zijn dat een consument wel geaccepteerd is maar niet de termijnbetaling heeft voldaan. Vanuit de Merchant Portal kan er direct contact opgenomen worden met de consument en alsnog eenvoudig worden afgerekend. Naast de status van alle transacties heeft men ook inzicht in de verwachte cashflow en de mogelijkheid om de webshop onder de aandacht te brengen bij de in3 community. Als de webshop wordt toegevoegd in de in3 Merchant Portal dan komt deze direct onder de aandacht binnen de app en website. Zo worden er extra bezoekers naar jouw webshop geleid!

Over in3

In 2013 is Capayable gestart als achteraf betaaloplossing voor webshops. Vanuit de behoefte uit de markt om hoge bestelbedragen te accepteren is daar in 2016 een gespreid betaaloplossing bijgekomen die sinds 2018 bekend is onder de merknaam in3. Met in3 kunnen (online) shoppers in 3 gelijke delen betalen. Het acceptatieproces gebeurt in een split-second, de klant betaalt geen rente en wordt niet BKR-geregistreerd.

Over PAY.

PAY. is een betrouwbare, slimme, gedreven partner die dagelijks honderdduizenden betalingen in de Benelux en daarbuiten in goede banen leidt. Ze timmeren hard aan de weg om de grootste full-service omnichannel betaalverwerker in de markt te worden. Door gebruikers volledig te ontzorgen op het gebied van betalingsverkeer creëert PAY. als Payment Service Provider een soepele, snelle en veilige (ver)koopervaring. Online en offline.

Meer informatie over PAY. vind je op www.pay.nl.

Ook in3 aanbieden aan jouw klanten? 

sales@payin3.nl

Deel dit bericht!

facebook share in3 linkedin share in3 twitter share in3