Zakelijk
Consumenten
Zakelijk / Naar Consumenten
Consumenten / Naar Zakelijk
nl

Aankopen moederdag 2018 Gespreid betalen

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor Moederdag? Doe je het liefst iets meer dan een bosje bloemen? Dan helpen we je graag verder! 

Bij in3 kun je jouw aankopen voor moederdag 2019 betalen in 3 termijnen, zonder rente en zonder BKR-noteringen. Jouw moeder, vrouw of vriendin verdient natuurlijk het allerbeste echter kan het zijn dat de portommonnee het daar op dit moment niet mee eens is. Betaal jouw order dan ook in drie salarisrondes zonder dat je hier extra kosten voor betaald. Dit noemen we reverse saving, ofwel achteraf sparen. Zo heb je direct het perfecte cadeau voor die belangrijke persoon in jouw leven, maar zonder negatieve financiële gevolgen. 

Hoe werkt gespreid betalen met in3

Maak een keuze uit één van de aanbevolen moederdagwinkels in het overzicht hieronder. We hebben een breed assortiment uitgezocht van sieraden tot kleding tot elektronica. Zoek je toch nog iets anders? Bekijk dan alle webwinkels met in3
Heb je een webwinkel gevonden die het perfecte cadeau verkoopt dan kun je dit cadeau in je winkelmandje plaatsen. Het enige wat je dan nog moet doen is kiezen voor in3 bij het afrekenen. Vervolgens doen wij een razendsnelle gegevenscontrole waarna je na goedkeuring direct de eerste termijn kunt betalen. De webwinkel zal het product volgens afspraak verzenden zodat je het cadeau op tijd in huis hebt. 

Koop je moederdag cadeau met in3