Zakelijk
Consumenten
Zakelijk / Naar Consumenten
Consumenten / Naar Zakelijk
nl
Een gezellige kerst met in3 🎅

Een gezellige kerst met in3 🎅

Voor een gezellige kerst hoef je de deur niet uit. Alles wat je nodig hebt bestel je gemakkelijk online met in3 en betaal je in 3 keer met 0% rente. Hieronder vind je tips van een ouderwetse spelletjesavond tot aan een overheerlijk gezellig kerstdiner thuis. Zo maken we december toch zo gezellig als vanouds

Ouderwetse spelletjesavond 🎲

De nostalgie van vroeger opbrengen of juist meegeven aan je kleinkinderen met kerst? Geef dan leuke bordspellen cadeau, zoals Monopoly, Cluedo, Kolonisten van Catan of Party & Co. Daarnaast kan je deze natuurlijk ook kopen voor een leuke (kerst)avond. Je kan ze bij een van de onderstaande webshops kopen met in3:

Moderne spelletjesavond 🎮

Van console tot extra controllers, je maakt kerst compleet met in3. Betrek de hele familie met de extra controllers en ga aan de slag met de nieuwste spelletjes. Speel online multiplayer games met al jouw vrienden, zo blijf je in contact deze feestdagen.

Compleet kerstdiner 🍽️

Voor een culinair kerstdiner hoef je helemaal niet naar een restaurant te gaan. Breng de chef-kok in jezelf naar boven met heerlijke kerstrecepten die je maakt met jouw nieuwe keukenapparatuur. Vind je dit niet zo gezellig? Kies dan voor gourmetten op een gourmetstel voor de hele familie. Jouw kerstdiner serveer je daarna op de mooiste serviessets. 

Het huis gezellig maken 🎄

Tover je huis om tot het gezelligste kersthuis van de buurt. Verlicht je woonkamer met lichtjes, versier de voortuin met kerstdecoraties en maak van je tuin Winter Wonderland. 

Samen op afstand 🌐

Op zoek naar alternatieven om kerst toch samen te vieren? Bij onze aangesloten webshops koop jij het beste beeld en geluid materiaal om toch de feestdagen samen te vieren op afstand. Het voelt alsof jullie toch met z’n alle in dezelfde ruimte zijn met de moderne technieken. Familie en vrienden zijn nog nooit zo ver weg maar toch dichtbij geweest met deze gave producten.

Overige webshops

Staat jouw favoriete webshop er niet bij? Hier vind je alle winkels waar je met in3 kunt betalen.