Zakelijk
Consumenten
Zakelijk / Naar Consumenten
Consumenten / Naar Zakelijk
nl

Hoe werkt in3?

Komt een grote uitgave niet goed uit maar wil je geen schulden of extra kosten? Dan kies je voor in3. De enige gespreid betaalmethode zonder rente of lening en BKR registratie. Je betaalt gespreid in drie termijnen binnen 60 dagen. 

Stap 1

Stap 1

Kies & check

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

Stap 2

Stap 2

1e betaling & verzending

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

Stap 3

Stap 3

2e & 3e betaling

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

Geniet van je aankoop zonder dat dit een aanslag is op je bankrekening

Geniet van je aankoop zonder dat dit een aanslag is op je bankrekening

Wat klanten zeggen:

In3 wordt gemiddeld met een 9+ beoordeeld

Puur gemak, Hoefde ik niet in een keer het volledige bedrag te betalen. Goede service, vriendelijke behandeling, groot vertrouwen in de mens ondanks zakelijke overeenkomst, helder in de afspraken. Ze komen alle afspraken na. Ik heb geen negatieve ervaring gehad.

- Lloyd

Vlot, simpel en snelle service. Ik heb in3 gebruikt omdat ik de aankoop graag eerder had in plaats van 3 maanden sparen heb ik ervoor gekozen om het in een periode van 3 termijnen te betalen, ik had hiervoor al bij vele bedrijven gekeken alleen deze vroegen om veel persoonlijke informatie. Bij in3 hoefde ik niks in te vullen en kon ik met gemak in 3 maanden betalen.

- Joey

Top bedrijf! Super snel en keurig geregeld met goede telefonische bereikbaarheid en medewerking. Mensen ben je op zoek naar een betaalmethode dan raad ik dit bedrijf echt aan. 

- Paul

Ben heel blij met hoe alles is verlopen. Je krijgt netjes op tijd een mail voor de betaling en geen extra kosten wat betreft rente en dergelijke. Ik raad het iedereen aan. Ik heb gebruik gemaakt van in3 omdat het bedrag ineens teveel was en het een te mooie deal was om te laten lopen. Op deze manier was het toch mogelijk voor mij.

- Lieke

Zeer positief over deze regeling. Maakt het voor kleine ondernemers mogelijk relief grote aanschaf te doen. Wij zijn een klein bedrijf en bij gereedschapscentrum werd deze mogelijkheid geboden. Niet direct een zware belasting voor je zakelijke rekening en een stimulans om te investeren in je bedrijf.

- Anoniem

Dit is de 2de keer dat ik de mogelijkheid krijg om zo te betalen... helemaal te gek. Ik was aan het sparen voor een nieuwe tv. Met mijn gespaarde geld was waren mijn keuzes beperkt. Mijn keuze was gevallen op een tv die supergoede recensies had en op dat moment 200 euro goedkoper was dan de concurrenten. Dankzij in3 kon ik de tv nu al kopen tegen de aanbieding.

- MO

Decembermaanden zijn al duur genoeg, het is prettig om de aankoop dan te verspreiden over een aantal maanden. De emails zijn duidelijk en volledig. Op geen een moment heb onduidelijkheid ervaren.

- Geert