Zakelijk
Consumenten
Zakelijk / Naar Consumenten
Consumenten / Naar Zakelijk
nl

Boxspring kopen in termijnen

Slaap jij nog op een bed waar je niet tevreden mee bent? Word je wakker met pijnklachten in rug of nek? We slapen gemiddeld een derde van ons leven dus een goed bed is geen overbodige luxe. Bij in3 snappen we dat je niet altijd het geld hebt liggen voor een nieuw bed. We bieden dan ook een service aan waardoor je een boxspring kan afbetalen in 3 termijnen tegen 0% rente en zonder BKR-registraties. Zo is het nieuwe bed geen aanslag op jouw bankrekening en kun je heerlijk genieten van een goede nachtrust!

Een nieuwe boxspring koop je in3 termijnen bij:

 

Retourneren van een boxspring op afbetaling

Retourneren van een boxspring op afbetaling

Kijk per winkel wat de voorwaarden zijn voor het retour sturen van een boxspring. De ene keer mag je 100 dagen proefslapen en de andere keer heb je een maand de tijd om het product kosteloos te retourneren. Wanneer de webwinkel de retour gekomen boxspring bevestigd heeft zullen eventuele openstaande termijnen komen te vervallen. De eerder betaalde termijnen krijg je vervolgens binnen maximaal 5 werkdagen terug betaald. Zo koop je een boxspring in termijnen zonder problemen. 

Méér nodig dan een boxspring? Webwinkels met in3

Veelgestelde vragen

  • Hoe werkt gespreid betalen met in3?
  • Wanneer je in het betaaloverzicht van de webwinkel in3 kiest doen wij een supersnelle gegevenscontrole. Je weet binnen een seconde of je wel of niet geaccepteerd wordt voor het gekozen bedrag. In het geval van een goedkeuring krijg je het iDeal betaalscherm te zien waar je de eerste termijn direct kan betalen. Na succesvolle betaling van de eerste termijn wordt het product volgens afspraak met de webwinkel verstuurd naar jouw leveradres. 

    Termijn twee en drie volgen na 30 en 60 dagen. We sturen twee herinneringen per termijn via SMS en e-mail. Bij uitblijven van betaling sturen we ook nog één brief per post.

  • Wat doe ik als ik afgekeurd word?
  • Wanneer je een foutmelding te zien krijgt kun je hebt beste direct telefonisch of per whatsapp contact opnemen met onze klantenservice via 088 399 3333. In sommige gevallen kunnen we je nog handmatig goedkeuren! Mocht dat niet het geval zijn dan kunnen we je altijd meer inzicht geven in de afkeuring. 

  • Zitten er risico's aan het gebruik van in3?
  • Nee, geen kleine lettertjes of addertjes onder het gras. Je betaalt de volledige factuur binnen 60 dagen in drie gelijke, kosteloze termijnen zonder BKR registratie.